2014. június 8., vasárnap

4 régi barát

Keyla Cook-nak :)
Remélem tetszeni fog! Nem tudom mennyire zavar, majd a vége, ne haragudj, ha nem a legmegfelelőbb személy lesz az ,,Ő".




 Senki sem hisz a fiú-lány barátságban, hiszen ők tudják jobban, hogy ilyen nem létezik. Hahaha most a képükbe röhöghetnél, mert te bizony elmondhatod magadról, hogy igenis van! Méghozzá 4 fiú haverod van, akiket mindennél jobban szeretsz, és ezt nem kell félreérteni! Michael, Calum, Ashton és Luke már ovis korod óta a barátaid, rengeteget lógtatok együtt. Miért múlt időben? Mert amióta elkezdtek feltöltögetni különböző dalokat az internetre, rengeteg felkérést kapnak, hogy lépjenek fel itt, lépjenek fel ott, s nincs idejük a semmit tevésre. Pláne, hogy már a One Direction-nel turnéznak... Kit akarunk áltatni? Régóta nem találkoztatok, rettenetesen hiányoznak neked, de mit lehet tenni? Épp ez az, hogy semmit, nem tudsz változtatni a dolgokon, hiszen az a karrierjükbe kerülne és ki tudja? Lehet, hogy már a nevedre sem emlékeznek...
A medencétek szélén feküdtél és süttetted magad. Eszedbe jutottak azok az emlékek, mikor egyszer belelökted Ashton-t a vízbe, mert kiröhögött, ahogy elcsúsztál a füvön. Aztán, mikor Calum magával rántott télen az árokba, mert hógolyóztatok és te vele voltál. (Az árok volt a fedezéketek.) Az is eszedbe jutott, mikor Michael elaludt az egyik filmeste közben és a kutyátok elkezdte nyalogatni az arcát, és Mikey mosolygott, majd azt motyogta, hogy ,,Juj, cuki hagyd abba, én is szeretlek, de ne vidd túlzásba". Viszont, talán a legkínosabb az volt, mikor egy buliban felelsz vagy merszeztetek és Luke mert...Az egyik haverotok meg kitalálta, hogy csókoljon meg. A szöszi elpirulva rád nézett,kíváncsi volt a reakciódra, mert csak barátok voltatok, azért ilyet nem kellene, de ha nem teszitek meg, akkor ,,vesztesek" lesztek. Kénytelenek voltatok, de szerencsére, nem rontotta a köztetek lévő viszonyt.  Maximum, te éreztél/érzel többet iránta....
Nagyot sóhajtottál, aztán felültél. Náluk jobb barátot sosem fogsz találni, ebben teljesen biztos lehetsz, és ez rettenetesen tud fájni. Bárki megértheti a helyzetet, de beleképzelni magát nem tudja..
Csak ott üldögéltél és a lábadat lengetted a vízben, mikor valaki belelökött. Iszonyatosan megijedtél, s mikor feljöttél a víz felszínére, megpillantottad Luke-ot, Calum-öt, Michael-t és Ashton-t, aki majdnem megfulladt a röhögéstől. Kiszálltál a vízből, majd őt is belelökted:
-Naa, ez így nem ér! -nevetett még mindig, aztán leesett a tantusz.
-Úr Isten, Jézusom! Hogy kerültök ide? -ugráltál örömödben. Mosolyogva átöleltek, mind a 4-en. Még ázott Ashton is.
-Hát hiányoltunk egy gyerekkori barátunkat, és mivel tudod éppen ráérünk, szeretnénk veled lenni, ennyi idő után is. -válaszolt Mikey.
-Igen, és mindenről beszámolni neked, annyi dolog van, amiről nem tudsz! -áradozott Calum.
-Akkor itt az ideje, hogy tudjak róla!
-Hát igen, például arról is, hogy Luke be..-akart valamit kikotyogni Ashton, de Hemmo befogta a száját.
-Mit akart mondani? -kérdeztél rá mosolyogva.
-Pfff..Semmit, igaz Ashton? Juj, beszélgessünk! -terelte a témát, ami elég furának tűnt nálad. A délután további részét, végig beszélgettétek. Meghallgattad az élménybeszámolójukat, és rettenetes büszke voltál rájuk, amiért ennyi mindent elértek. Megbeszéltétek, hogy az este is itt alszanak, hogy több időt lehessetek együtt. Te a szobádban aludtál, a fiúk a vendégbe.
Az éjszaka közepén nyitódott az ajtó, amire te felkaptad a fejed. Luke bújt be a kis takarójával a kezében, megszeppenve:
-Mi történt, Hemmo? -kérdezted suttogva.
-Tudod...elég..elég rosszat álmodtam és gondoltam, te..
-Gyere! -mosolyodtál el. Bebújt melléd, s magához húzott.
-Nagyon szeretlek.
-Én is téged Luke!
-Nem..Nem érted. Én  tényleg szeretlek! -felnéztél rá, mire ajkába harapott, s lágyan megcsókolt...

6 megjegyzés:

  1. Jaj istenem de aranyos, főleg a vége:3
    Imádom mikor ilyen kisgyerekeknek írják le őket ("Luke bújt be a kis takarójával a kezében, megszeppenve:
    -Mi történt, Hemmo? -kérdezted suttogva.
    -Tudod...elég..elég rosszat álmodtam és gondoltam, te..")

    Köszönöm<3 elképesztő lett, cukii :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor most ráhibáztam :))
      Örülök, hogy tetszik és köszönöm <3
      Még jelentkezem a másik kéréseddel :)

      Törlés
  2. Szia kérhetek egy Luke-sat előre is köszönöm egyébként nagyon jók a sztorija id

    VálaszTörlés
  3. ez annyira tökéletes lett :')

    VálaszTörlés